Roberto Bene Pırlanta tüm sektör içerisinde takip edilen, kuyumcuların ve üreticilerin kendilerine baz aldıkları ve çoğu kategoride fiyatları belirleyen pırlanta sitelerinden bir tanesidir.



Roberte Bene markası Türk tüketicisinin ihtiyaçları düşünülerek geliştirilmiştir. Roberto Bene'nin kurucuları sektörde çok eskiye dayanan bir geçmişe sahiptirler. Bu açıdan Türkiye'de pırlanta sektöründe ne gibi boşluklar olduğunu iyi bilmekte ve bunu değerlendirerek son kullanıcılarımıza uygun fiyata, pırlanta kalitesinden hiç ödün vermeden hizmet vermektedirler.



Site sahipleri gerçek hayatta da mağaza sahipleri olup Roberto Bene markasına inanarak yola çıkmışlar ve bu işe büyük yatırım yapmışlardır. Tecrübeleri sadece mücevher değil bunun yanında elektronik ticarette de büyük bilgi birikimi ve tecrübeye sahiptirler. Zaman zaman üniversitelere ve girişimci derneklerine konuşmacı olarak çağrılıp gençlerle bilgi birikimlerini paylaşmaktadırlar.



Roberto Bene şu anda Türkiye'de internet üzerinde hizmet veren 2-3 tane parmakla sayabileceğimiz pırlanta takı satıcılarından daha elastiki, geleceği gören, vizyon sahibi bir firma olup, yanılıp deneyerek öğrenmeye çalışan elektronik ticaret sitelerinden değil, işini bilen gerçek anlamda profesyonel bir kadroya sahiptirler. Önümüzdeki bir yıl içerisinde de Türkiye’nin kendi sektöründe lider e-ticaret firması olacaktır ve bu yolda gece gündüz demeden hızla yoluna devam etmektedir.



Firmamız kuyumculuğun yanında mühendislik, otelcilik, yazılım ve kağıt sektöründe de şirketleri olup bu alanlarda da oldukça başarılı bir geçmişe sahiptirler. Toplam 25 yıllık geçmişimizde her işimizi başarı ve alnımızın akıyla sürdürdük.



Firmamızdaki fiyat politikamızda da oldukça rekabetçi olduğumuz kolayca görülebilmektedir. Tüm ürünlerin fiyatlarını teker teker çok detaylı inceleyerek hesaplanmaktadır. Hedefimiz Roberto Bene markasını Türkiye'nin sadece seçkin kuyumcularına sokarak müşterilerimize daha kolay ulaşabilmektir.


Bu siteye yer alan site adresleri kullanıcılar tarafından girilmektedir. Güncelleğinden ve içeriğinden Bulsam.net yönetimi sorumlu tutulamaz.