Özetle Careerjet


Careerjet, internet üzerinde iş aramayı kullanıcılar için daha kolay hale getirmek üzere geliştirilmiş bir iş arama motorudur. Oldukça geniş bir iş teklifi listelemesi sunarak internet üzerinde yer alan ilanları tek bir çatı altında toplarken bunu iş teklifi veren firmaların siteleri, iş bulma kurumları siteleri ve diğer uzman iş arama sitelerini baz alarak gerçekleştirmektedir. Hızlı ve doğru çalışan bir arayüz üzerine kurulu olduğundan, kullanıcılar her bir iş bulma sitesine farklı farklı göz atmaktansa bu veritabanını sorgulayıp istedikleri arama sonuçlarına ulaşabilirler.Belirtilen iş ilanları Careerjet tarafından barındırılmadığından kullanıcılar iş ilanının verildiği asıl adrese yönlendirilmektedirler. Esasen Careerjet, diğer sitelere doğru bir yönlendirme mekanizması olarak işlemektedir.


Teknolojimiz


Careerjet ortak çalışan bilgisayar ağında bir takım akıllı ajanlar kullanarak web sitelerini tarar ve örneğin bir firmanın bir veya iki iş ila yüzlerce iş listelenmiş olan sitelerindeki iş ilanlarını tanımlar. Bu listelenmeler düzenli olarak taranmaya devam edilip bulunan bütün iş ilanları veritabanına eklenmektedir.


Bu siteye yer alan site adresleri kullanıcılar tarafından girilmektedir. Güncelleğinden ve içeriğinden Bulsam.net yönetimi sorumlu tutulamaz.