Kurulduğu ilk günden beri, kurye sektöründe zamanın değerini bilen ve tüm sektörel konularda öncülüğü kendine vazife edinen Moto-Kurye ekibi, işlemler sırasında yaşadığınız sorunlara "www.motokurye.com.tr" adresiyle çözüm getiriyor. Bu adresle istediğiniz an sipariş verebilir, Moto-Kurye ile ilgili detaylara da bu adresten ulaşabilirsiniz.

İstanbul genelindeki gönderilerinizi güvenle ve zamanında ulaştırmakla sorumlu olan kurye birimimiz, "her an hizmet" prensibiyle çalışır.

Moto-Kurye'ye telefonla ilettiğiniz gönderi bilgileriniz ise, ana merkez kayıtlarına geçer ve deneyimli motorlu elemanlara özel cep telefonu sistemi ile anında iletilir. Siparişinizle birlikte bulunduğunuz noktaya en yakın motorlu elemanın size ulaşması sağlandıktan sonra teslim alınan gönderiniz, istediğiniz adrese en kısa sürede, güvenle ulaştırılır. Hafta içi 18.30’a Cumartesileri ise 17.00’a kadar sürekli çalışan kurye ekibimiz, rezervasyon yapıldığında mesai saatleri dışın da da sizlerin yanında olmaktan kıvanç duyacaktır.

Bu siteye yer alan site adresleri kullanıcılar tarafından girilmektedir. Güncelleğinden ve içeriğinden Bulsam.net yönetimi sorumlu tutulamaz.