Yazılım ve Reklam hizmetleri vermek amacıyla 2004 yılında kurulmuştur. Kobiye Destek projemizle kobilerin ticari hayatta başarıların devamını getirmek amacıyla yerel ve uluslar arası reklam faaliyetlerini sürdürerek gelişmelerini sağlayan ajansımız bugün 1,000 üzerinde kobiye hizmet vermektedir.

Webturkish Interactive olarak Türkiye'nin yanı sıra, Avrupaya ve Asya ülkelerinde anlaşmamız bulunan ajanslarada tasarım / prodüksiyon ihracatı yapmaktayız. Başarımızın sırrı müşterilerimiz gibi düşünüp, ihtiyaçlarını belirleyip en uygun çözümü kalite prensiplerimiz çerçevesinde uygulayarak ihtiyacın giderilmesini sağlamaktadır.

Reklam faaliyetlerini sürdüğümüz işlerde, işin tamamlanması aslında ajansımızın işinin yeni başladığı anlamına gelmektedir. Çünkü yapılan işin, müşteriye başarı olarak yansımasını takip ederek, raporlama, strateji değiştirme yada güçlendirme politikalarını izleyerek başarıya ulaşma yolunda refekat etmektedir.

Ajansımız; Marka danışmanlığı, kurumsal web tasarım çözümleri, TV ve internet reklamcılığı, kurumsal mail çözümleri, sosyal medya danışmanlığı ve prodüksiyon hizmetleri vermektedir.

Bu siteye yer alan site adresleri kullanıcılar tarafından girilmektedir. Güncelleğinden ve içeriğinden Bulsam.net yönetimi sorumlu tutulamaz.