Amacımız, son teknolojiyi takip ederek sizlerin, beraber çalıştığımız firma, kişi ve kuruluşlara ürün ve hizmetlerimiz ile hizmet etmek ve destek vermektir.

imzza.com internet departmanı; güven ve kalitede müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğu ilkesiyle başladığı hizmetlerine ilk günkü anlayış ve heyecanla devam etmekte ve bu ilkesiyle bugünkü müşteri ve hizmet kapasitesini arttırmıştır.

2004 yılında kurulan firmamız kurumsallık adına ilk adımlarını 2008 yılında atarak web tasarım sektöründe imzza.com olarak markalaşmıştır.

Kurumsal Uzman ve tecrübeli kadromuzla, beklentilerinize karşılık verebilecek potansiyelimizle profesyonel web tasarım firmanız olmaya hazırız.

imzza.com, web tasarım konusunda ilk olarak aşağıdaki şartları göz önünde bulundurur.

Bu şartlar "İyi bir site tasarımı nasıl olmalı ? sorusunun cevabıdır.

Görsel efektler ile daha canlı bir tasarım olmalı Ziyaretçileriniz sitenizde istediğini bulabilmeli Sitenizin içeriğine uygun renkler kullanılmalı Siteniz XHTML ve CSS kodlamasına uygun olarak tasarlanmalı Sitenizdeki diğer sayfalara kolay erişilebilmeli İlgi çekebilecek ve amacınıza hizmet edebilecek bir yapıda olmalı

"Web sitesi sahibi olmak internette var olmak, internette yaşanan satış, pazarlama ve reklam pazarının içinde yer almak demektir."

Bu siteye yer alan site adresleri kullanıcılar tarafından girilmektedir. Güncelleğinden ve içeriğinden Bulsam.net yönetimi sorumlu tutulamaz.