Özgür Grup, 1990 yılında kurulmuş ve kısa süre içinde grup şirketleri kendi sektörleri içinde önde gelen kuruluşlar olmuştur.

Varlık Nedenimiz Özgür Otomasyon’ un amacı, müşteri beklentilerini ileri teknolojileri, yeni ürünleri ve hizmetleri içeren mükemmel çözümlerle karşılayarak büyümek, müşterilerine değer oluşturmaktır. Yaşadığımız coğrafyanın zenginliklerini, insani ve kültürel değerlerini koruyup geliştirmek ve ekonomik açıdan ülkemizin uluslararası arenada hakettiği yeri almasını sağlamak. Yatırımlar yaparak istihdam imkanları oluşturmak ve sektörlerinde başarılı, saygın ve öncü kuruluşlar arasında yer almaktır.

İleriye Bakışımız Müşterilerimize beklentilerinin üzerinde himzet veren, bilinirliği yüksek, kar ederek büyüyen, güvenilir bir kurum olmak. 2010 yılına kadar kendi alanında tasarım, üretim, pazarlama, verimlilik ve yönetim kalitesi açısından Türkiye’ de en iyi kuruluşlar arasında yer almak.

Site Etiketleri


Bu siteye yer alan site adresleri kullanıcılar tarafından girilmektedir. Güncelleğinden ve içeriğinden Bulsam.net yönetimi sorumlu tutulamaz.