Gün geçtikçe gelişen ülkemizde, dedektiflik faaliyetleri kaçınılmaz bir ihtiyaç haline gelmiştir. CSI Dedektiflik, birçok alanda profesyonel anlamda hizmet vermektedir.
Yasalara aykırı olmayan özel araştırmalara ihtiyaç duyulan her alanda, uzman dedektif birimlerimizin yapacağı ayrıntılı araştırmalar birçok konuyu netleştirecektir. Yapılan araştırmalar sonucu elde edilen veriler ışığında birçok konuda daha fazla fikir sahibi olacaksınız.

CSİ Dedektiflik, her biri kendi alanında uzmanlaşmış son derece deneyimli bir dedektif kadrosundan oluşmaktadır. Verdiğimiz hizmetin kalitesi ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmak bilinci içinde hizmet vermekteyiz.

Aldığımız dosyalar ve elde olan mevcut veriler ilgili dedektif departmanımızca incelendikten sonra, konu ile ilgili dedektif birimimiz, sözleşme ile sabitlenen zaman içerisinde araştırmalarını yaparlar. Yapılan araştırmalar sonucu elde edilen veriler dosya haline getirilip rapor halinde sunulur.

Yaptığımız araştırmalarda gizlilik kesinlikle ön planda tutulur. Sözleşme yapılan kişi dışında üçüncü şahıslara bilgi verilmez.

Uzman birimlerimiz, üstün teknoloji ürünü cihazlar kullanmaktadır. Kullandığımız cihazlar birçok alanda çok daha net veriler elde etmemize imkan sağlar.

CSİ Dedektiflik, ülke çapında hizmet vermekte olup tek bir merkezden yönetilmektedir. Farklı illerde verdiğimiz hizmet kalitesi standarttır.

Dedektif hizmetlerimizle ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek için lütfen irtibat kurunuz.

Bu siteye yer alan site adresleri kullanıcılar tarafından girilmektedir. Güncelleğinden ve içeriğinden Bulsam.net yönetimi sorumlu tutulamaz.