Mydiamond Pırlanta 1997 Yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden günümüze kadar on binlerce yerli ve yabancı müşterisine sorunsuz olarak hizmet veren firmamız, pırlantalı mücevheri ulaşılamaz olmaktan çıkarmayı hedeflerken aynı zamanda kaliteden ve hizmetten en ufak bir taviz vermemiştir ve de vermeyecektir. Bunu tüm internetten alışveriş yapan müşterilerimiz gerek Gittigidiyor.com'da gerekse Hemalhemsat.com'da objektif ve tarafsız olumlu yorumları ile ödüllendirmişlerdir.



Bu sitelerde mücevher satmak sadece kalitesine ve fiyatına güvenmekle mümkün olmaktadır. Türkiye’de bunun ikinci bir örneğini görebileceğiniz başka bir firmada yoktur.



İnternetten satış yapmak özelliklede pırlantalı mücevher satmak ve binlerce olumlu yorum almak takdir edersiniz ki oldukça ulaşılması zor bir onurdur. Biz bu onura ve tüm bu yorumlara ,mutlu ve memnun müşterilerimize daha binlercesini eklemek için olağan üstü gayret göstermeye Gittigidiyor.com ve Hemalhemsat.com un yanı sıra kendi sitemizden de devam edeceğiz..



Mydiamond M ve M Kuyumculuk Turizm İç ve Dış Tic.Ltd.Şti nin aşağıda göreceğiz üzere Türk patent enstitüsü tarafından tescilli Türkiye’nin birkaç patentli pırlanta markasından biridir.


Bu siteye yer alan site adresleri kullanıcılar tarafından girilmektedir. Güncelleğinden ve içeriğinden Bulsam.net yönetimi sorumlu tutulamaz.