Gelişen ve Türkiye'nin dinamik, artı değerler üreten ajansı PENGUEN AJANS kurulduğu günden beri pazarlama yönetimi, pazarlama destek hizmetleri, satış destek ve tanıtım aktiviteleri ile tam servis organizasyonlar, internet dijital medya ve mobil iletişim alanında Türkiye'nin önde gelen kurumlarına çözümler sunuyor.



Geniş bir üretim ve altyapı desteğine sahip olan Penguen Ajans yukarıda belirtilen alanlarda 4'ü yönetici kadrosunda olmak üzere toplam 12 kişilik bir ekip hizmet üretmektedir.



Hizmet verdiği alanlarda önemli projeler üreten PENGUEN AJANS, müşterileri ile uzun soluklu kalıcı ilişkiler kurmaktadır. Bu bakış açımız müşterilerimizinde hedef kitleleri ile kalıcı ilişkiler kumasını sağlamakta ve bu sonuç projelerin uzun vadeli olmasını sağlamaktadır



Pazarlama Destek Hizmetleri, Organizasyonlar ve Halkla ilişkiler stratejileri alanlarındaki tecrübemizi ileri derece gelişmiş ve mühendislik hizmetleri ile desteklenmiş teknik altyapımız, en üst düzeyde ar-ge yaparak geliştirdiğimizi kurumumuza özel kurumlarımız ile her türlü çözümü geliştirebilecek şekilde yapılandık. Bu çözümleri, müşterilerimizin alternatif pazarlama iletişimi stratejileri doğrultusunda etkili ve creative çözümler üretmeleri için sunduk.



Müşterilerimizin sadece varmak istedikleri hedefleri dinledik, bu hedeflere hangi yoldan nasıl varacaklarını ise biz belirledik, bazen saatlerce bazen günlerce süren ve şiddetli beyin fırtınaları ile sanat yönetmenimizden, art direktörümüze, iş geliştirme müdürümüzden, uygulamacılarımıza kadar herkes aynı heyecan ve creative düşünce ile müşterilerimizi beklentilerinin ötesinde bir dünyaya taşıdık.



Görevimiz, tanıtım, pazarlama ve iletişim yöntemleriyle bilgi birikimimizi kazandırarak en ideal çözümler üretmek... Tüm projelerimizde titiz ve profesyonel bir çizgi izleyen PENGUEN AJANS her zaman dürüst, sadık ve çalışkan bir anlayış içerisinde çalışmaktadır... Bunu yaparken her türlü donanım, araç ve her zaman düzgün raporlama yaparak işin amacına ulaşmasını sağlar.



Müşterilerimiz için en uygun iş modellerini belirlemekle işe başlıyor ve bu yöndeki gelişmelere göre iletişim stratejilerini oluşturuyoruz. Geliştirip uyguladığımız iletişim stratejileri, tüketici ve marka arasındaki ilişkiyi ömür boyu sürdürmeyi hedefleyen müşterilerimizin hedeflerine ulaşmasını sağlıyor.


Bu siteye yer alan site adresleri kullanıcılar tarafından girilmektedir. Güncelleğinden ve içeriğinden Bulsam.net yönetimi sorumlu tutulamaz.